Page 57 - Yachting Life Magazine 02
P. 57

Eksperci kulinarni – tacy jak szef kuchni Witek Iwański
                                                                            – dobrze wiedzą, że gotowanie na parze to najzdrowszy
                                                                            sposób przyrządzania dań. Jest delikatne, pozwala zachować
                                                                            witaminy i wartości odżywcze potraw, a nawet wzmacnia
                                                                            ich naturalny smak. Klasyczne grzanie w połączeniu z parą
                                                                            sprawiają, że warzywa stają się chrupkie, a apetyczne
                                                                            przyrumieniona pieczeń skrywa kruche i soczyste wnętrze.
                                                                            Nasz piekarnik parowy Combi z serii 400 to doskonały
                                                                            dowód na to, że każdy może stać się kulinarnym mistrzem,
                                                                            jeśli sięgnie po właściwe metody.
                                                                            Więcej informacji oraz adresy naszych dystrybutorów
                                                                            znajdziesz na stronie www.gaggenau.com lub bezpo-
                                                                            średnio w naszym salonie pokazowym w Warszawie,
                                                                            Al. Jerozolimskie 183.







                                                                                                                        Yachting Life 51
   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62