Page 56 - Yachting Life Magazine 02
P. 56
Eksperci kulinarni – tacy jak szef kuchni Witek Iwański
– dobrze wiedzą, że gotowanie na parze to najzdrowszy
sposób przyrządzania dań. Jest delikatne, pozwala zachować
witaminy i wartości odżywcze potraw, a nawet wzmacnia
ich naturalny smak. Klasyczne grzanie w połączeniu z parą
sprawiają, że warzywa stają się chrupkie, a apetyczne
przyrumieniona pieczeń skrywa kruche i soczyste wnętrze.
Nasz piekarnik parowy Combi z serii 400 to doskonały
dowód na to, że każdy może stać się kulinarnym mistrzem,
jeśli sięgnie po właściwe metody.
Więcej informacji oraz adresy naszych dystrybutorów
znajdziesz na stronie www.gaggenau.com lub bezpo-
średnio w naszym salonie pokazowym w Warszawie,
Al. Jerozolimskie 183.
50 Yachting Life