Page 56 - Yachting Life Magazine 02
P. 56

Eksperci kulinarni – tacy jak szef kuchni Witek Iwański
                                                                                                                                                                                                                         – dobrze wiedzą, że gotowanie na parze to najzdrowszy
                                                                                                                                                                                                                         sposób przyrządzania dań. Jest delikatne, pozwala zachować
                                                                                                                                                                                                                         witaminy i wartości odżywcze potraw, a nawet wzmacnia
                                                                                                                                                                                                                         ich naturalny smak. Klasyczne grzanie w połączeniu z parą
                                                                                                                                                                                                                         sprawiają, że warzywa stają się chrupkie, a apetyczne
                                                                                                                                                                                                                         przyrumieniona pieczeń skrywa kruche i soczyste wnętrze.
                                                                                                                                                                                                                         Nasz piekarnik parowy Combi z serii 400 to doskonały
                                                                                                                                                                                                                         dowód na to, że każdy może stać się kulinarnym mistrzem,
                                                                                                                                                                                                                         jeśli sięgnie po właściwe metody.
                                                                                                                                                                                                                         Więcej informacji oraz adresy naszych dystrybutorów
                                                                                                                                                                                                                         znajdziesz na stronie www.gaggenau.com lub bezpo-
                                                                                                                                                                                                                         średnio w naszym salonie pokazowym w Warszawie,
                                                                                                                                                                                                                         Al. Jerozolimskie 183.







        50     Yachting Life
   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61